mandag 24. mars 2008

Ung og lovende?!

Blogge?! En stund siden kan du si!
Har liksom ikke hatt noen grunn til å blogge, trodde ikke en sjel gadd å lese blogger, men no er jo det "in" i gjengen igjen, så derfor slår eg til!!

Livet mitt for tiden er ganske forvirrende, tror aldri eg har hatt så mye surr i hodet på en gang på lenge, ikke siden eg var forelsket, og det er lenge siden!! Ikke det at eg er forelsket no, men det er mye som skjer, masse tankesurr!!

Eg er for tiden sykemeldt, legene kan ikke si meg ka som feiler meg, men alle som kjenner meg godt sier ganske tydelig til meg ka som feiler meg, men eg vet ikke. Eg vet ikke kem eg skal høre på, vet ikke kem som har rett, men syk er eg no.. morro er det ikke! Eg har mistet all konsentrasjon, og klarer ikke løpe mer enn tre meter uten at det føles som om eg faller om, og det har eg gjort en del og.. kiipt..

Men tankesurret gjør ikke tilverelsen min noe bedre, det hjelper til med at eg blir verre, og det er ikke bra no som det kommer mot eksamener og skoleslutt!! Det er ganske håpløst!

Eg vil ikke si at alt er håpløst, men det som er det kommer gjerne sterkere frem enn alle de fine posetive tingene.

Tankesurr:

- Ansgar til høsten?! Vanskelig, sitter egentlig bare å venter på at noen skal svare for meg, for det er ikke eg i stand til selv!!

- Skole?! No som eg er sykemedt har eg ikke gjort halvparten av det som eg burde i skole sammenheng og det er ikke bra nok, for det er viktig!!

- Jobb?! Ja takk! Men burde eg ikke heller prioritert skole?!

- Dårig samvittighet!! Ting eg ikke kan fortelle noen! Ting som ligger på overflaten og ødelegger de fleste posetive tankene som dukker opp!

- Strekker ikke til!! Klarer ikke lengre å strekke til på det som eg ønsker eg kunne.

- Savn! Noen som kan forstå meg, som kan tørke tårene..