søndag 20. april 2008

Mine venner!

Her har eg satt sammen en liten filmsnutt av noen av mine gode venner, den kunne blitt uendelig lang hvis eg skulle tatt med alle de artie bildene eg har. Men eg klarte å korte det ned litt!

lørdag 19. april 2008

Folket har talt!

Etter avstemningen om ka eg skal blogge om ble det uavgjort, så då slenger eg på to nye blogger! men må innrømme at eg e himla treig, men de kommer!!

søndag 6. april 2008

Btw.

Silje Tellevik er også en av de beste jentene i hele verden!!:D

Min dag

Idag har vært en begivenhetsrik dag.
Først våknet eg ca halv ti (noe som er VELDIG merkelig siden eg var i bryllup i går til langt på natt) og gikk derfor på møte, også gikk eg hjem fra Huset og over fjellet, Arnanipa, det var fint!!

Når eg kom hjem lagde eg meg middag og såg på TV (syykt, det har ikke gjort på lenge..) det å ha tid til å se på Tv har ikke eg hatt på en stund, så det var skjønnt, ikke det at det var så mye spennende å se på, men bare hele settingen var fin!
men etterhvert klarte eg ikk å sitte inne i ro lenge, så eg prøvde å få noen å være med, men det er ikke en lett sak for en liten jente som bor på en plass der ingen kunne tru at nokon kunne bo!!! Eg savner barndommen då eg hadde en eg kunne være med hele tiden , uansett uten å planlegge flere uker i forveien!! Det var tider det..
Men hvertfall så gikk eg heller en ny tur, aleine, langt ut til Garnes og heim att!
Kjekt!

tirsdag 1. april 2008

Eg fjortis?!

Fjortis er en uhøytidlig betegnelse på en person i begynnelsen av tenårene som er preget av den kroppslige og følelsesmessige overgangen i puberteten . Uttrykket brukes særlig om jenter på rundt fjorten år med en personlighet og atferd som er veslevoksen, barnslig og fnisete, energisk, bedrevitende og opprørsk.

Kjennetegn: Fjortiser kjennetegnes blant annet av stadig utprøving av sin sosiale rolle, for eksempel gjennom eksperimentering med klesstil, sminke, alkohol, språk, oppførsel og relasjoner overfor venner, familie og voksne. Det 9. klassetrinnet, det vil si det året på ungdomsskolen da elevene er 14-15 år, er derfor det psykisk mest krevende for mange, ofte med stor usikkerhet skjult bak en tøff fasade.

Eg blir katigorisert ilag med fjortiser til tider og det liker eg ikkje!! Så eg har funnet en side (wikipedia:p) som betegner en fjortis, og eg vil på ingen måte si at eg passer i den betegnelsen!!
Eg vant!!! haha! In your face..