torsdag 16. oktober 2008

Gifteskole!

Er du singel og lurer på ka du skal gjøre med det?! Begynn på Ansgar!!! Problemet løst!

No har vi gått her i to måneder og vi har allerede 6 par!!! Folk faller som fluer for hverandre, 12 stk på skolen har no fått kjæreste iløpet av bare noen uker..
Eg er en av de då:p

Par i riktig rekkefølge:

Eivind + Anette
Kristian + Anita <3
Christer + Josefine
Christer + Mari
Roger + Lillian
Leif Roger + Malin

Eg gratulerer alle de heldige:)

søndag 12. oktober 2008

Handlevognråning og stjernehimmel!

No er snart ennå en helg atter forbi! Helgen har eg tilbrakt med Malin. Meg og Malins motto er: Gjør det beste utav enhver kjedelig situasjon så du ikke kjeder deg i hjel! Så denne helgens kjedelige situasjon bestod av at Kristian hadde forlatt meg for å innta Larvik, så då måtte altså meg og Malin gjøre det beste av den kjedelige situasjonen sånn at vi ikke kjedet oss ihjel!!

På lørdag reisete vi inn til Sørlandsenteret og svidde av store mengder med penger i bytte mot nyttige hybelting! Etter en intens shoppingrunde endte vi opp på Mc. Donalds der vi tilbrakte hele 3 latterfyllte timer inkudert middag og dessert! Når vi endelig bestemte oss for å vende snuten hjemover var alle bussene gått!!!! Vi var altså forlatt på et busstopp med en handlevogn full av ting og tang og vi var det du kan kalle litt overtrøtt.
Det som var ganske typisk vår flaks var at alle vi kjente på Ansgar som hadde bil var vekke, så det var ingen som kunne hente oss heller, helt til vi ringte Ann Cecilie som kom og reddet oss etterhvert. Men før den tid brukte vi tiden til å leve etter vårt motto, så vi hadde handlevognråning i veien, og Malin satt seg i spyttklysen min!!:D:D Til stor glede for meg så klart:p

Når vi endelig kom hjem såg vi en romantisk film, den var så romantisk at Malin ble helt forelsket og tilbrakte store deler av kvelden med Leif av en eller annen merkelig grunn;)

Meg og Malin lagde oss en hytte på terassen av presenning og limte på en stjernehimmel inspirert av oss, Leif, Monika og Elise. Meg og Malin som er kjente uteliggere på skolen tilbrakte ennå en natt under den selvlagde stjernehimmelen, men til vår store forundring fallt stjernene i trynet på oss, så vi våknet dekket i stjerner. Men det er jo egentlig ganske logisk igrunn for stjernene skal jo gå ned om morningen, så vi må bare lage nye til i natt igjen!!

Eg gleder meg til kristian kommer hjem i kveld!:D Og no er det kakebaking som står for tur:)