tirsdag 26. oktober 2010

Bryllups sko



Eg har gått en stund å kikket på en brudekjole no, og muligheten for at eg kjøper den snart er veldig stor! Så då er det tid for å se på sko:) Her er det mange muligheter å velge mellom. Første er å leite på nettet etter noen sko som kanskje passer. Bildet over er hentet fra nettet, prisen er veldig grei, men str. kan være litt vanskelig å treffe på. En annen mulighet for å finne sko er jo å granske alle skobutikker, og det kan ta tid!

Eg var så heldig å komme over et par sko (bilde nedenfor) på Shalam (Fretex-butikk), helt nye og ubrukte, til 50kr. De er veldig enkel, utrolig gode og gå i, og helt hvite. Kanskje det kan funke som bryllupssko? Eg tror eg må kjøpe ett par til som eg kan ha stående i skapet frem mot bryllupet, for disse har eg allerede brukt en del.. Tenkte kanskje eg skulle prøve å "pimpe" de opp litt, feste en spenne eller en sløyfe på:) Har du noen tips?



Ka synest du?
Kor mye penger er det greit å bruke på bryllups-sko, og skal skona være helt hvite, eller fargede?

fredag 22. oktober 2010

torsdag 21. oktober 2010

IKEA


IKEA åpnet for første gang i Kristiansand i dag formiddag:D Så fort forelesningen var ferdig på skolen gikk turen rett til IKEA i lag med en klasseveninne. For en interiør interessert shoppoholiker som meg, er dette veldig stort! Siden vi tok bussen, og varehuset kommer alltid til å være der, slo vi oss ikke helt løs i dag..

Eg har klart å miste laderen til kameraet mitt, så har ikke tatt noen bilder, så har derfor ikke skrevet blogg. Eg synest det er på sin plass med litt bilder, visualisere litt, så derfor har det ikke tatt helt av med blogging i det siste;) men no har eg synkronisert mobilen min, så no har eg masse bilder:)Her er noe av det eg kjøpte på IKEA i dag.


Disse rammene har eg sett lenge på, og endelig er de kjøpt:D Bildene inni er fra up-stairs, og duftelysene fra IKEA.

<3


mandag 4. oktober 2010

Se det!

No har det gått veldig lang tid siden forrige blogginnlegg. Eg har mange unskyldninger til korfor det har vært sånn, men ingen nevneverdige;) I skrivende stund sitter eg i forelesning i interkulturell forståelse, men no datt eg ut, så derfor avveksler eg litt med et blogginnlegg;)

Denne uken har eg vært hjemme i Bergen, eg tok meg fri en uke for å jobbe med litt diverse bryllupslanlegging:) Brudekjoleprøving var sjølvsagt en ting eg brukte litt tid på. Eg kan desverre ikke legge ut bilder av det her, men kjolene var veldig fine:) Eg har kanskje funnet en som kan være brukanes;) Men det er ikke lett! Eg skjønner ikke helt åssen eg skal klare å finne Den rette kjolen.. Det er jo alltid noen nye kjoler å prøve, så åssen kan du vite at du har funnet den rette??

Vi har bestillt Arna kirke og kyrkjelydshuset, men vi leiter fremdeles etter et annet litt mer "spennende" lokale til festen.

Eg kommer sterkere tilbake med et mer innholdsrikt blogginnlegg om litt, der eg skal vise frem de nye skoene eg har kjøpt til bryllupet:D

No må eg følge litt med i forelesningen her:p