søndag 15. april 2007

Random Påsketing!

Første påskehelgen reiste vi en god leder gjeng fra "Huset" til Myrkdalen, der vi bodde i en kjempe fin hytte med innebygd basseng. Det har seg nemlig sånn at, når vi kom opp der var halve hytten fyllt med vann fra en spring som hadde stått på full guff i ca. en uke, men det ble fikset etter hvert. Vi hadde oss en flott tur oppi bakken å grillte pølser og hoppet på hopp. Helgen bestod av ski, slalom, undervisning, slalom, undervisning, god mat og SOL!! Det var helt fantastisk fint vær der og hytten lå rett ved siden av trekket, så nesten hele søndagen gikk ut på å stå i trekket. Men eg er jo egentlig ikke noe trekk menneske (tog du an Aina?!:p) så Marthe og meg skulle heller ta oss en tur på langrenn, Marthe ble med bort til der løypen begynte, så gikk hun tilbake og eg gikk løypen aleine tross i snøraset som hadde gått kvelden før. Det var en fantastisk fin tur oppover i fjellet, helt skyfritt og omringet med helt hvite fjell.

På kvelden hadde vi en gøyal ord lek, der vi skulle komme på ett ord uten noen mening eller sammenheng til noe, også den som hadde det mest kreative ordet vant. Eg er ganske stolt over mitt resultat der eg vant en runde med ordene: Sjøpølse og tvangstrøye!!!

Etter ett par dager på jobb tok turen ut til Silje på Askøy for å lage noen himla kule videosnutter og musikkvideoer til påskeleiren vi skulle være med å arrangere på Dyrkholbotn fra torsdag til mandag.


Leiren ble en suksess, og ungdommene koste seg gjennom hele helgen. For oss ledere var det også en kjempe fin helg, tross i litt sykdom og bølling av noen himla fjortis gutter som vekket oss midt på natten med stinkspray (som ikke gikk vekk på noen dager) iskald snø og vann i sengen!!! Men eg følte eg fikk smake litt av min egen medisin der, vi har vel alle vært fjortis på leir!?!

Etter en lang og hektisk ferie var det godt å begynne på skolen igjen, men eg ser veldig frem til neste ferie, og gleder med til å arrangere lei igjen med Silje ut på våren:)

HER er en link til noen vidoesnutter fra leiren!!:)
Eg vil komme til å legge ut en del bilder fra leiren når de er i boks!

3 kommentarer:

Lina sa...

Hei Anita!
Hørtes ut som en virkelig actionfylt og artig påskeferie!
Kjekt å lese blggen din!
God Bless

Anonym sa...

Hørtes knall ut på leir! Koselig å lese! Håper vi snakkes snart=)

Aina sa...

HAHA! D e vel mer din stil å rekke istedenfor å trekke...