mandag 4. oktober 2010

Se det!

No har det gått veldig lang tid siden forrige blogginnlegg. Eg har mange unskyldninger til korfor det har vært sånn, men ingen nevneverdige;) I skrivende stund sitter eg i forelesning i interkulturell forståelse, men no datt eg ut, så derfor avveksler eg litt med et blogginnlegg;)

Denne uken har eg vært hjemme i Bergen, eg tok meg fri en uke for å jobbe med litt diverse bryllupslanlegging:) Brudekjoleprøving var sjølvsagt en ting eg brukte litt tid på. Eg kan desverre ikke legge ut bilder av det her, men kjolene var veldig fine:) Eg har kanskje funnet en som kan være brukanes;) Men det er ikke lett! Eg skjønner ikke helt åssen eg skal klare å finne Den rette kjolen.. Det er jo alltid noen nye kjoler å prøve, så åssen kan du vite at du har funnet den rette??

Vi har bestillt Arna kirke og kyrkjelydshuset, men vi leiter fremdeles etter et annet litt mer "spennende" lokale til festen.

Eg kommer sterkere tilbake med et mer innholdsrikt blogginnlegg om litt, der eg skal vise frem de nye skoene eg har kjøpt til bryllupet:D

No må eg følge litt med i forelesningen her:p

1 kommentar:

Anonym sa...

eg vil no anbefale Ljoshallen :) Passer til d meste av festiviteter ;)