onsdag 9. mars 2011

En gøy dag på jobb!

Eg har det som regel veldig bra/gøy på jobb.. på kinoen! Europris derimot er ikke alltid like gøy.. Det er ikke så veldig mye som skjer, og det er lite kunder å snakke med. På kinoen derimot er det ofte flere hundre mennesker som eg hilser på på en vanlig arbeidsdag, så derfor synest eg det er gøyere å jobbe på kinoen enn på Europris.. Men i dag hadde eg en veldig bra dag på Europris, for i dag fikk eg endelig mulighet til å sette sammen en utstilling i inngangspartiet, og det skjer ikke hver dag!

Sånn som dette såg det ut når eg begynnte på jobb, og sånn har det alltid vært. Ikke kjempe stygt, men ikke så veldig innbydende heller.. Eg fikk i oppgave å lage litt påskestemning, og å bruke masse farger. Eg hadde ikke så veldig mye å ta av siden påskepynten ikke har komt til butikken ennå, det var bare "left overs" fra i fjord påske, så med tanke på ka eg hadde av muligheter er eg greit fornøyd med resultatet som ble noe sånn som dette:


Eg er litt motstander av å begynne påskefeiringen flere måneder i forveien, så eg prøvde å pynte til påske så diskret som mulig, eg kan heller pynte med litt påskeharer og diverse kyllinger og sånn når påsken nærmer seg mer, og til vi har fått inn flere påskevarer.


Her har eg klippt ut et stykke fra den søteste servietten
med kyllinger på, og rammet den inn. Alt er selvfølgelig fra Europris;)

No er det snart vår:D

2 kommentarer:

Stine sa...

Saa flink du er Anita! Kjekt aa lese bloggen din:-)

Anita sa...

Så kjekt å høre Stine, tusen takk:-)
Eg håper du har det bra i Barrow! Eg prøver å holde meg oppdatert;)